Ontdek onze authentieke woonboerderij
Groepsverblijf tot 20 pers.
Tussen meren en wouden

    Vakantieboerderij Onder de Linde

De gezellig ingerichte boerderij is met 6 slaapkamers ingericht voor 8 tot 20 pers. Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers waarvan één met een 2-persoons bed en daarnaast een slaapkamer voor 6 personen. op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers: een 5- persoons kamer, twee 2-persoons kamers (enkele bedden) en een 3-persoons kamer (enkele bedden). Een tweetal losse extra bedden maakt de slaapaccomodatie compleet. De gehele accommodatie heeft centrale verwarming. De bedden zijn voorzien van matrassen en kussens. De meeste kamers zijn voorzien van een vaste wastafel. Op de begane grond is een ruime badkamer met 3 douches. Een tweede toilet is te vinden op de verdieping.

De boerderij heeft een volledig ingerichte keuken met o.a. vaatwasmachine, 2 koelkasten, een magnetron, een oven en een 8-pits gascomfoor.

In het woongedeelte zorgt een open haard met een comfortabele bank voor een gezellige sfeer. Een TV met Canal+, WIFI, een HD recorder en een muziekinstallatie maken het compleet. U beschikt daarnaast over een recreatieruimte met een tweede TV en zitgelegenheid voor bijvoorbeeld een gezelschapspel. Het is ook mogelijk de tafeltennistafel hier te plaatsen. De recreatieruimte is vanuit de boerderij en vanaf het terras te bereiken.

Buiten beschikt u sinds dit jaar ook over een ruime overdekte kapschuur in de boomgaard en over een prachtig groot terras met stoelen, tafels en parasols. Naastgelegen zijn een speelveld met speeltoestel en -weide. Aan de voorzijde van de boerderij is de boomgaard met twee pickniktafels en de kapschuur te vinden. Er is een tennistafel aanwezig, badjes en balletjes zelf meenemen.

Groepsaccommodatie Onder de Linde

De ruime boerderij is met 6 slaapkamers en een afgescheiden recreatieruimte een perfect vakantieadres voor grotere groepen tot 20 personen.

Verzorging

Groepen zijn in principe zelfverzorgend. Men regelt zelf de maaltijden. Kookgerei, servies en bestek zijn daarvoor in ruime mate aanwezig. De ruimtes die worden gebruikt houdt men tijdens het verblijf zelf schoon.

Zelf Meenemen

U dient zelf te zorgen voor hoeslakens, kussenslopen, en slaapzak of dekbed. Daarnaast hand en theedoeken, vuilniszakken, schoonmaakartikelen en toiletpapier. Denkt u ook aan kruiden als u zelf kookt.

Huisdieren

Uw huisdier is onder voorbehoud welkom.