Wat anderen van onze woonboerderij vinden
Uitstekende referenties
Mooie omgeving tussen meren en wouden

    Gastenboek Boerderij Onder de Linde

10/12 13/12 2017
Leuke vakantie woning in een rustige en mooie omgeving uitje naar Leeuwarden,geweldige stad met een mooi centrum. Komen graag nog eens terug,

groeten fam.de Weerd


1/12-3/12 2017
Gezellige sinterklaas gevoerd ,et de groep en veel ping pong gespeeld, heerlijke vakantieboerderij,

graag tot ziens,Marlou Havermans


3/11-5/11 2017
Heerlijk weekend gehad met uitsta[je naar Dokkum leuke ruime boerderij en goed geslapen, aanrader voor grotere groepen,

graag tot ziens,fam.Meijer


3/5 juni 2017
We hebben een heel mooi weekend gehad ter ere van ons 50 jarig huwelijk gelukkig veel buioten gezeten en gedronken fijne lokatie,komen zeker nog een keer terug.

fam.Muntinga


1/5 5/5 2017
Het was een heerlijke week fijn huis en een leuke plek, we hebben erg genoten en gelachen en gewandeld cijfer 10

fam.Fase


15/5 19/5 2017
Wir hatten schone tage hier,und wir haben uns wohl gefuhlt,wonderschon Bauernhaus.

Marian Otheide,Itzehoe Deutschland


5/5 8/5 2017
Geweldig weekend gehad Super lokatie,erg gastvrij ontvangen alle familieleden hebben erg genoten in een prachtige omgeving,komen graag nog een keer terug.

Fam.Mollema


21/4 2017
het is een fijne lokatie voor 4 gezinnen in totaal 18 personen eigen wie is de mol quis gehouden en gezellig de open haard aan gehad een aanrader voor grote groepen.

fam.Warringa


14/4-17/4 paasweekend
Gezellig weekend,veel gelachen,klootschieten culinaire wandeling gemaakt door Leeuwarden huiskamer concert gehouden en veel gewandeld.

fam.Schutte


5 sept 2016
Wij hebben in het eerste weekend van september gebruik gemaakt van boerderij Onder de Linde in Eastermar.
Van vrijdag t/m zondag verbleven wij in de boerderij welke wij gebruikt hebben als basis voor ons vriendenweekend. Vanuit Onder de Linde hebben wij een 3-tal activiteiten georganiseerd ( 1 in Drachten, 1 in Delfstrahuizen en 1 in Lauwersoog ).
Bij aankomst in de boerderij waren wij allen blij verrast. Niemand had deze locatie eerder ( van binnen ) gezien en de groep van 18 personen liet zich snel een slaapkamer vinden en later een plekje in huis. De boerderij is van alle gemakken voorzien en bied goede bedden, goede douches en een mooie woonruimte waar je prima met een grote groep kunt eten en vertoeven. Wij dachten aanvankelijk dat 1 toilet beneden wat weinig zou zijn maar hebben daar geen hinder van ondervonden.

Het is een prima locatie op een mooi centraal punt in Friesland. Wij zouden het zeker bij vrienden of kennissen die een weekendje weg willen met een ( middel-) grote groep aan bevelen.

Nogmaals bedankt voor het kunnen gebruiken van de boerderij.

Met vriendelijke groeten,

Ruud Leek


16 juni 2016
Wij zijn met ons dames voetbal team het weekend van 3 t/m 5 juni bij boerderij onder de linde geweest. Wij hebben een super weekend gehad! De boerderij ziet er hartstikke goed uit, het is een goede locatie voor een grote groep. Alle voorzieningen zijn aanwezig in het huis. Er is veel ruimte om het huis heen. In de omgeving is genoeg te doen en alles is goed te bereiken. Deze accommodatie is echt een aanrader!

Groetjes de dames uit Markelo


18 februari 2016
Het was super gezellig. Wat een leuke boerderij. Dank je voor de gastvrijheid. Tot volgend jaar.

Gerdien en familie


18 februari 2016
Bij deze willen willen wij u allemaal bedanken voor de heerlijke dagen welke wij in uw boerderijtje mochten doorbrengen! Het is zeer goed bevallen en wat veel belangrijker was dat is de gezelligheid!! En die was er!

Met vriendelijke groet, fam. Custers en de rest.


11 januari 2016
Wij hebben genoten van ons familie weekend in de prachtige Saksische boerderij Onder de Linde. De locatie was prachtig en de boerderij knus en gezellig. Vooral het “speelhonk” met tv en tafeltennis tafel was een succes onder de jeugd J Jammer dat het weer niet meewerkte waardoor we eigenlijk geen gebruik van de mooie, gezellige tuin hebben kunnen maken maar wellicht bij een volgend bezoek werken de weergoden mee. Speciale dank voor de gastvrouw, die de moeite heeft genomen om het Pokemon-verzamelboek van onze zoon op te sporen die daar is blijven liggen en naar ons heeft opgestuurd, top!
Kortom, een zeer geslaagd weekend en zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes, namens de hele familie Laanstra uit Assen/Rolde/Veendam


30 juli 2015
wij hebben het tige nei't sin in Friesland op de boerderij gehad. Voor onze doelgroep was de ligging perfect en voldeed hij aan al onze wensen. Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen, we voelden ons heel 'wolkom' We vonden de sfeer en materialen allen ruim voldoende en de omgeving prachtig. (enig nadeel was de douches weinig privacy zodat we 1 voor 1 moesten douchen en wat krap als je de cliënten moet helpen. het was een "bjusterbaarlike ut stapke"
groetsje fan us ut Tuitjenhorn
Froukje vd Kooi-Schilder


Friends weekend 1-02-2014
17 friends from spain, the Netherlands, Czech Republic living in Amsterdam.
We had a great weekend here, we enjoyed the house, the countryside and mostly the company. We cannot wait to come back next year.

Alberto and friends


18 mei 2014
Ons familieweekend hier gevierd ivm ons 30-jarige huwelijksdag. Kinderen en kleinkinderen hebben zodanig genoten dat er gezegd werd "kunnen we hier niet een paar dagen bijboeken"Al met al, zeer geslaagd.

Fam van Huffelen uit Zwolle.


Familieweekend 13 t/m 15 juni 2014
We hebben genoten van het huis en de mooie omgeving van Eastermar. Veel bedden, prima ruimte binnen en ook buiten. Bootje gevaren, spelletjes avond gehouden en de recreatieruimte leende zich uitstekend voor een avond voetbal kijken met z'n allen. Ook flink gebruik gemaakt van de tafeltennistafel. Heel fijn weekend gehad bij Onder de Linde, we houden jullie zeker in gedachtenvoor een volgend familieweekend.

Fam de Roos, Karskens en Kuiper.


Familieweekend op 6, 7 8 en 9 juni.
Prima weekend, gezellig huis en mooi weer. Bootje varen, zwemmen en fietsen. Onze hele familie heeft het ontzettend naar de zin gehad. Wellicht tot een volgende keer.

Fam Spelbrink, -de Boer, -De Jonge en -Kruze


Weekend weg in Friesland van 9 tot 11 mei 2014
Heel gezellig weekend gehad in de boerderij "onder de linde" Helaas wel veel bewolking maar we hebben ons toch goed vermaakt. De mannen zeilen, vrouwen winkelen in Sneek, met de kids naar Jonas en de walvis en in het huis spelletjes doen en tafeltennis. Heerlik groot huis met genoeg bedden, spullen in de kasten en veel ruimte.

Bedankt voor alles!!
Fam. van Wijngaarden


Teamweekend MA1 Kompeng 2014
We hebben een heel leuk weekend gehad. Huisje was lekker knus en gezellig. We hebben nog wat paaseitjes achtergelaten, in de tuin hebben we er 32 niet gevonden.

Vrolijk paasfeest


Onder de Linden bood ons als familie de ruimte om het 50-jarig huwelijksjubileum van onze ouders te vieren op dit prachtige plekje in Friesland. We werden bijzonder hartelijk ontvangen door een Friese gastvrouw, zodat we ons meteen thuis voelden.
Zowel binnen als buiten konden we ons prima vermaken met o.a. een picknick in de grotye tuin - klaargemaakt door de kleinkinderen, een familiequiz en creatieve workshops in de woonkamer. We hebben genoten van de plaatselijke omgeving per fiets of te voet, en zelfs hebben we met kano's de plassen verkend.
De boerderij was een prima plek om zo met elkaar - zo'n twintig in getal - op te kunnen trekken! Het was alleen jammer dat we de open haard niet konden gebruiken.

Vriendelijke groet, R.A. Oosten

note van de verhuurder, inmiddels kan de open haard wel gebruikt worden


Wij hebben een heerlijk werkend gehad met Hemelvaart. Onze familie bestaat uit 17 personen en na aankomst had iedereen al gauw een plek om te slapen. Hoe geweldig is het om met je gezin weer de stapelbedden in te duiken! De boerderij biedt een heerlijke ruimte voor een grote groep. Je kan met z'n allen aan tafel. Er is plek genoeg om te spelen, zelfs een aparte speelruimte met tafeltennistafel! Hier henben we nog een heel toernooi gehouden. Buiten is het geweldig groot, je kan lekker buiten in de tuin zitten en kinderen hebben plek zat om te spelen! De omgeving biedt kansen om te wandelen.
Wij hebben een heerlijke tijd gehad!

Marlies van der Laar


Met veel plezier kijken we terug op een erg erg lang weekend in Eastermar (Fr.)
We vierden een geweldig feest met 15 familieleden en hebben genoten van de accommodatie en de gastvrijheid die op ons afkwam in dit vakantieverblijf.
Ook de omgeving leent zich voor diverse aktieviteiten,zoals wandelen en fietsen. Rondvaarten op de Friese meren in de directe omgeving is mogelijk. Kortom van alle kanten bevelen wij dit vakantieverblijf aan! En hopende dat men er met net zoveel genoegen op terugkijkt als onderstaande familie!

Fam. Baatje.