Vergader in een authentieke woonboerderij
Ruime groepsaccommodatie tot 20 pers.
Separate vergaderruimte

    Vergaderlocatie Onder de Linde

Uw eigen locatie voor vergaderingen, trainingen, een lunch of diner. Vergaderen in de boerderij, lunchen bij het haardvuur, en borrelen in de overdekte recreatieruimte.

Boerderij Onder de Linde biedt u een stijlvolle en inspirerende ruimte, in een landelijke omgeving. Midden in het groene hart van de provincie Friesland en grenzend aan de uitgestrekte meren in deze regio.

Op deze historische boerderij is het leven goed, en dat merkt u. Klasse en eenvoud gaan hand in hand. De stijlvol gerenoveerde opstallen zijn sfeervol en comfortabel, de natuur is steeds dichtbij.

De kleinschalige benadering, de optimale begeleiding, de huiselijke sfeer, de natuurlijke omgeving, het zijn allemaal ingrediënten die een opperste concentratie ten goede komen en die de basis leggen voor vruchtbare bijeenkomsten. Onze gasten worden niet gestoord door andere gasten; die zijn er immers niet. Een bijzondere plek voor bijzondere vergaderingen, bijeenkomsten, besloten lunches of diners.

Laat u verrassen, inspireren en verwennen!

Er zijn twee ruimtes beschikbaar. Voor een gezelschap tot 10 personen is de recreatieruimte geschikt. Deze kunt u separaat boeken. Voor grotere gezelschappen staat de living van de boerderij tot uw beschikking.

De boerderij en/of de recreatieruimte kunnen per dag of dagdeel worden geboekt. De prijzen zijn als volgt:

Recreatieruimte tot 10 pers.
€ 175.- per dag (10.00u tot 17.00u)

Boerderij tot 22 personen
€ 450.- per dag (10.00u tot 17.00u)

Boerderij tot 22 personen
€ 175.- per dagdeel (10.00u tot 13.00u)

Deze prijzen zijn inclusief alle kosten maar exclusief catering. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen, bel voor meer informatie hierover
met telefoonnummer 06 12616956.